Kuvastot

Tältä sivulta löydät kaikki kuvastot. Kuvaston kuvaa klikkaamalla kuvasto aukeaa uuteen välilehteen.

Lähestymisemme kestävään kehitykseen

Kestävän kehityksen turvaaminen asettaa maailmalle monia suuria taloudellisia, sosiaalisia ja ekologisia haasteita. Tänä päivänä on entistä tärkeämpää, että kaikki kantavat oman vastuunsa toimintansa globaaleista vaikutuksista.

New Wave Group pyrkii edistämään kestävää kehitystä tekemällä yrityksemme yhteiskuntavastuun periaatteiden mukaisia, taloudellisesti kannattavia, mutta samalla sosiaalisesti ja ekologisesti kestäviä päätöksiä.

Tässä esitteessä kerromme, miten toteutamme yhteiskuntavastuuta ja millaisia tavoitteita meillä on sen kehittämiseksi. Haluamme listattuna osakeyhtiönä kertoa asiakkaillemme, sijoittajillemme ja muille sidosryhmillemme, miten kasvamme kestävästi. Kerromme, miten New Wave Group on onnistunut edistämään kestävää kehitystä – mutta myös missä meillä on parantamisen varaa.

Olemme tunnistaneet kolme painopistealuetta, joilla sosiaalisen ja ekologisen vastuullisuuden edistäminen on toimialallamme erityisen tärkeää. Ne on valittu siten, että kaikki New Wave Groupin yhtiöt saavat niistä synergiaetuja.

                                                                                                                                     Clique

96 % Ekologista reilunkaupan puuvillaa 4 % elastaania, miesten ja naisten mallit.

Ota yhteyttä

 

Tarjouspyyntö : 040-5513355         info.multipaino@gmail.com

Suunnittelija :        info.multipaino@gmail.com

Nopeutta ja varmoja toimituksia