Referenssit

Tuotteet

Tekstiilipainatus & Brodeeraus

Mainosteippaukset

Palveluihimme kuuluu:

KAIKKI TEIPPAUS- JA SUUNNITTELUTYÖT

Mainosteippaukset ,Ikkunateippaukset, Julkisivu, Autoteippaukset, Miljöömuutokset, Tarratekstit, Tulosteet, Banderollit, Murtokalvoteippaukset, Seinämaalaukset ym.,  Sisustusteippaukset, Ajoneuvoteippaukset, Ikkunatummennukset

Seinä- ja sisustusteippaukset, Autojen yliteippaukset, Näkösuojateippaukset, Liiketila- ja toimitilateippaukset

Turva- sekä aurinkosuojakalvojen asennus, Opasteiden ja kylttien asennus, Banderollien asennus

Tarrat, julisteet, banderollit, kyltit yms.

Suunnittelemme ja toteutamme tulostustyöt, teippaukset ja asennukset. Voimme toimia myös osana isompaa projektia.

Ikkunateippauksissa edellytämme ulkoilman lämpötilan olevan vähintään +0°C

Muki omalla kuvalla

MYÖS TUKKUMYYNTI KAUPOILLE       1-10000 kpl

Kuvamuki on hauska ja persoonallinen lahja. Muki omalla kuvalla sopii kaikkeen, juhlaan ja arkeen, miehelle ja naiselle aina lapsesta vaariin. Kuvamukin voi ottaa hauskaksi teemalahjaksi, jolla ilahdutetaan vuosi toisensa jälkeen eri idealla. Kuviin voi painattaa lemmikkieläimen, lempikappaleen sanat, runon, vitsejä… mitä tahansa keksitkään.
Muki on hyödyllinen tuote ja se tulee  aina käyttöön. Siitä voidaan nauttia niin kahvit kuin mehut, joten jokaisella on sille tarvetta. Hauskinta on, että voit nauttia juomasi mukista, joka on tehty juuri Sinua varten.
Valokuvamuki on lahjana niin edullinen, että sen voi hankkia extralahjaksi tai pienempäänkin juhlaan. Sillä voi muistaa nimipäivänä tai antaa vaikka piristykseksi ilman erityistä syytä. Kuinka hauskaa onkaan saapua aamiaispöytään kun uudenkarhea kuvamuki odottaa maukkaalla kahvilla täytettynä.

1- 10000kpl   €     Kysy tarjousta

Painaminen tapahtuu sublimaatiotekniikalla, jossa väri siirtyy lämmön ja paineen avulla mukin pinnan sisään. Tämä takaa sen, että painatus kestää mukissa niin kauan kuin itse mukikin, säilyttäen kiiltävän ja heijastavan pintansa.

Maksimipainoalue: 19 x 8 cm

Mukin halkaisija 8,5 cm, korkeus 9,5 cm

Tyyny omalla kuvalla

Tyyny omalla kuvalla tekee sisustuksesta viihtyisämmän tai unista makoisampia. Tyyny omalla kuvalla on omaperäinen ja hauska lahjaidea kenelle tahansa. Äidille äitienpäivälahjaksi, lapselle oman huoneen sisutukseen tai omalle kullalle ystävänpäivälahjaksi. Tyyny omalla kuvalla sopii myös erinomaisesti tuparilahjaksi tai muuten vain sisustuselementtinä omaan kotiin.

Smartphotolla tyynyn tekeminen omalla kuvalla on todella helppoa. Tyynyn kuvamalleja on useita erilaisia ja aiheisia. Valitset mallin, lisäät oman kuvan (tai omat kuvat) ja tyyny on postissa jo pian tulossa.

Tyynyliinan materiaali on polyesteriä.

Tärkeimmät kuvat myös tyynyliinaan!

Materiaali 100 % puuvilla.
Koot: 50 x 60 cm

 Tyynyliina

Comments are closed.