Mukit

Muki omalla kuvalla

Kuvamuki on hauska ja persoonallinen lahja. Muki omalla kuvalla sopii kaikkeen, juhlaan ja arkeen, miehelle ja naiselle aina lapsesta vaariin. Kuvamukin voi ottaa hauskaksi teemalahjaksi, jolla ilahdutetaan vuosi toisensa jälkeen eri idealla. Kuviin voi painattaa lemmikkieläimen, lempikappaleen sanat, runon, vitsejä… mitä tahansa keksitkään.
Muki on hyödyllinen tuote ja se tulee  aina käyttöön. Siitä voidaan nauttia niin kahvit kuin mehut, joten jokaisella on sille tarvetta. Hauskinta on, että voit nauttia juomasi mukista, joka on tehty juuri Sinua varten.
Valokuvamuki on lahjana niin edullinen, että sen voi hankkia extralahjaksi tai pienempäänkin juhlaan. Sillä voi muistaa nimipäivänä tai antaa vaikka piristykseksi ilman erityistä syytä. Kuinka hauskaa onkaan saapua aamiaispöytään kun uudenkarhea kuvamuki odottaa maukkaalla kahvilla täytettynä.

1- 2kpl   €     Kysy tarjousta

 2-5kpl   €     Kysy tarjousta

 1-500 kpl      Kysy tarjousta

Painaminen tapahtuu sublimaatiotekniikalla, jossa väri siirtyy lämmön ja paineen avulla mukin pinnan sisään. Tämä takaa sen, että painatus kestää mukissa niin kauan kuin itse mukikin, säilyttäen kiiltävän ja heijastavan pintansa.
Maksimipainoalue: 19 x 8 cm
Mukin halkaisija 8,5 cm, korkeus 9,5 cm

 

 

Comments are closed.